chevron-thin-right chevron-thin-left brand cancel-circle search youtube-icon google-plus-icon linkedin-icon facebook-icon twitter-icon toolbox download check linkedin phone twitter-old google-plus facebook profile-male chat calendar profile-male
Welcome to Typemock Community! Here you can ask and receive answers from other community members. If you liked or disliked an answer or thread: react with an up- or downvote.
0 votes
Hi,

I have TypeMock Isolator 7.0.7 installed with AutoRunner and TestLint (TestLint is disabled in ExtensionManager). When I enable AutoRunner and it's running in the background, I receive the error below displayed in the Output window.

I am running Win7 x64 SP1 with VisualStudio 2010 SP1 (run as Administrator).
START: Scan
END  : 00:00:00.2492247
START: Analyzing test projects
END  : 00:00:01.2671211
START: Loading solution tests information
END  : 00:00:00.0169343
START: UpdateAssembliesWhiteList
END  : 00:00:00.0503583
START: GetAllTests
END  : 00:00:00.0000150
START: Executing tests
Failed killing daemon: System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Access is denied
   at System.Diagnostics.Process.Kill()
   at Typemock.Common.Core.DaemonNUnitRunner.KillDaemon(Process process)
Failed killing daemon: System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Access is denied
   at System.Diagnostics.Process.Kill()
   at Typemock.Common.Core.DaemonNUnitRunner.KillDaemon(Process process)
Test run failed more than 1 times - aborting
Test run failed more than 1 times - aborting
System.ServiceModel.CommunicationException: There was an error reading from the pipe: The pipe has been ended. (109, 0x6d). ---> System.IO.PipeException: There was an error reading from the pipe: The pipe has been ended. (109, 0x6d).
   at System.ServiceModel.Channels.PipeConnection.FinishSyncRead(Boolean traceExceptionsAsErrors)
   at System.ServiceModel.Channels.PipeConnection.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, TimeSpan timeout)
   --- End of inner exception stack trace ---

Server stack trace: 
   at System.ServiceModel.Channels.PipeConnection.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.DelegatingConnection.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.SessionConnectionReader.Receive(TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.SynchronizedMessageSource.Receive(TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.FramingDuplexSessionChannel.Receive(TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.FramingDuplexSessionChannel.TryReceive(TimeSpan timeout, Message& message)
   at System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.Request(Message message, TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
   at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
   at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]: 
   at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
   at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
   at Typemock.Common.Core.ITestRunnerService.RunTests(List`1 assemblies, List`1 testNames, String sessionID, Dictionary`2 testsOptions)
   at Typemock.Common.Core.TestRunnerServiceSynched.RunTests(List`1 assemblies, List`1 testNames, String sessionID, Dictionary`2 testsOptions)
   at Typemock.Common.Core.DaemonNUnitRunner.PerformRunTests(List`1 testsAssemblies, IEnumerable`1 testNames, Guid sessionGuid, Dictionary`2 testOptions)
   at Typemock.Common.Core.DaemonNUnitRunner.<>c__DisplayClass5.<TryRunTests>b__0()
END  : 00:01:14.3289278
START: Loading test results
END  : 00:00:00.0060379
Test run results - 
unexpected error when trying to run test: VCI.Enterprise.AccountProcessing.Tests.SilverPopHelperTest.ShouldSendEmail
unexpected error when trying to run test: VCI.Enterprise.AccountProcessing.Tests.SilverPopRepositoryWrapperTest.SendTransactEmail_Should_Not_Throw_Exception_When_UpdateType_Is_Not_Correct
unexpected error when trying to run test: VCI.Enterprise.AccountProcessing.Tests.VciCreateAccountPayoffQuoteModuleTest.CreateMessageRequestForPayoffQuote
unexpected error when trying to run test: VCI.Enterprise.AccountProcessing.Tests.VciCreateAccountPayoffQuoteModuleTest.CheckIfPayoffCreateRequestIsValid_Test
...
...
asked by (8.4k points)

62 Answers

0 votes
Hi Nilesh,

Welcome aboard.
Thank you for the feedback and the screenshots, they are most useful :)
We're still working on this issue.
I will keep you posted.
answered by (18k points)
0 votes
Thanks Alex.

Awaiting for your response. :D
answered by (580 points)
0 votes
Hi Alex,

Any update ??

Regards,
Nilesh Singh
answered by (580 points)
0 votes
Hi Nilesh,

I can confirm there is still a bug with app.config not being read when debugging the test.
This issue is examined by the R&D , I will keep you posted.
answered by (18k points)
0 votes
Hi Alex,

Any update ??

Regards,
Nilesh Singh
answered by (580 points)
0 votes
Hi Nilesh,

We fixed this issue and it will be included in the upcoming version.
I'll send you the RC tomorrow so you can try it.
answered by (18k points)
0 votes
Hi Nilesh,

I'm glad to inform you that our new version of Typemock Isolator is out and available here.

It should solve the app.config issue.

Please let us know if it helps,
answered by (4k points)
0 votes
Thanks Alex,

I will download and install the latest version and will share the result with you.

Regards,
Nilesh Singh
answered by (580 points)
0 votes
Hi Alex,

Thanks a lot for sharing the latest version 7.1.7.0.It has resolved the app.config issue. Now it is reading the data from the app.config file. But when Test cases run through Smart Runner it is giving below listed errors.

1. The 'Micorsoft.jet.OLEBD.40'provider is not registered on the local machine.
- Same Error is appearing on my test project but when i changed the Target Platform properties to x86 this error does not occurred on my sample project. but when same thing i had applied for my original project, still the same error appearing for me. want to know if any other customization is needed in visual studio 2010.

2. Common language runtime has detected an invalid program. - Want to know if any customization is needed for this.

3. Cannot fake methods defined in mscorlib, try faking the defining type - This might be because of the changed in the syntax.

Please let me know if you need more information.

Regards,
Nilesh Singh
answered by (580 points)
0 votes
Hi Nilesh,

The errors that you mentioned are caused by an updated of windows which interferes the normal work of Isolator.

We are working on a solution for this issue and you will be updated as soon as we release a new version with the fix.
answered by (18k points)
...