Welcome to Typemock Answers. Here you can ask and receive answers from other community members. And if you liked or disliked an answer or thread: react with an up- or downvote Enjoy!

tests fail with TestDriven addin

0 votes
Hi


failed:
*** TypeMock.NET needs to be linked with Coverage Tool to run, to enable do one of the following:
1. link the Coverage tool through the TypeMock Configuration
2. run tests via TMockRunner.exe -link
3. use TypeMockStart tasks for MSBuild or NAnt with Link
For more information consult the documentation (see Code Coverage with TypeMock.NET topic)
TypeMock.TypeMockException
Message:
*** TypeMock.NET needs to be linked with Coverage Tool to run, to enable do one of the following:
1. link the Coverage tool through the TypeMock Configuration
2. run tests via TMockRunner.exe -link
3. use TypeMockStart tasks for MSBuild or NAnt with Link
For more information consult the documentation (see Code Coverage with TypeMock.NET topic)
Source: TypeMock
StackTrace:
at TypeMock.MockManager.Init(Boolean collectAllCalls)

that message is the same even if i use the testdrven menu test with typemock

thnks
asked Dec 5, 2006 by tolisss (3,660 points)

27 Answers

0 votes
Please tell me the version of TypeMock.
Also please check the GAC to see which versions of TypeMock are installed.
Please uninstall all versions except for last version.
answered Dec 5, 2006 by scott (29,080 points)
0 votes
i have installed 3.6.1 version not the 64bit
in the gac is only that version
im on 64bit AMD proccessor
answered Dec 5, 2006 by tolisss (3,660 points)
0 votes
Install the 64bit version too.
answered Dec 5, 2006 by scott (29,080 points)
0 votes
after 64bit installation along with the 32bit i m getting the message

Couldn't connect to test runner process
answered Dec 6, 2006 by tolisss (3,660 points)
+1 vote
Hi
And now can you run your tests from the command line?
answered Dec 7, 2006 by ohad (37,080 points)
0 votes
what do u mean by command line?

i never used such a feature is it from testdriven?

ps:is it something wrong with the forum? its like i lost post subscription
i have check "Notify me when a reply is posted" but i receive no notifications?
answered Dec 7, 2006 by tolisss (3,660 points)
+1 vote
Hi
Sorry that I wasn't clear in my question.
What I asked is:
Did you try to run the test using TMockRunner without TestDriven?
(e.g TMockRunner.exe nunit-console.exe test.dll)
This is in order to see if the problem is regarding TestDriven or in the test itself.

As for the problem with the forum please check if the notification mails does not end up the spam folder. :?
answered Dec 7, 2006 by ohad (37,080 points)
0 votes
i use mbunit framework is that supported?
answered Dec 7, 2006 by tolisss (3,660 points)
+1 vote
Hi
Yes it is supported.
In that case your command line will be:
TMockRunner.exe MbUnit.Cons.exe test.dll.

(Please note that I removed the full path to TMockRunner.exe and MbUnit.Cons.exe just for clarity)
answered Dec 7, 2006 by ohad (37,080 points)
+1 vote
One more thing
Can you please run the test with TypeMock log enabled and
than send the logs to me?
I will send you my address offline.
answered Dec 7, 2006 by ohad (37,080 points)
...